Team Hilkens

Harry Hilkens

In één seconde kan uw leven totaal anders worden. Een ongeluk kan heel veel impact hebben, waardoor werk of uitkering verandert, of thuis hulp nodig is. Harry Hilkens is al 35 jaar specialist in letselschade en alles dat hierbij komt kijken.

“Slachtoffers in letselschadezaken hebben vooraf vaak hoge verwachtingen. Maar ís iemand wel echt aansprakelijk voor het ongeval? Zijn het letsel, de beperkingen die u ervaart én de schade specifiek toe te wijzen aan dat ongeval?
En wat levert de toekomst op? Je weegt anders bij een 60-jarige met een goede werkgever dan bij een baby met een schedelbreuk na een ongeluk. In dat laatste geval begeleid je ouders tot het kind uitgegroeid is om een beter beeld van de impact te hebben. Door mijn jarenlange ervaring weet ik dat letselschadekwesties vaak zaken van een lange adem kunnen zijn.
Ik heb inmiddels voor zo’n 8000 zaken veel medische rapportages en adviezen gelezen, daardoor heb ik inmiddels ook veel medische kennis opgedaan. Dat is van groot belang voor de afwikkeling van uw zaak.”

Specialist Letselschade (lid LSA) | Arbeidsrecht | Sociale zekerheid | Verzekeringsrecht

h.hilkens@hilkens.nl

Rick Engwegen

Een toegankelijke vertrouwenspersoon, zo omschrijven cliënten Rick Engwegen. Hij gaat vooral voor een rechtvaardige oplossing en een zorgvuldig proces.

“In mijn praktijk kom ik mensen tegen die te maken hebben met heftige gebeurtenissen. Dit varieert van iemand die in een echtscheiding is verwikkeld tot een ouder wiens kind uit huis is geplaatst of iemand die verdacht wordt van een strafbaar feit. De cliënten die ik begeleid, zijn vaak emotioneel. Ik geef ze vertrouwen, neem ze bij de hand en breng hun argumenten zo goed mogelijk naar voren in situaties waar ze dat zelf niet kunnen.
Mijn kracht is dat ik echt sta voor mijn cliënt; het proces en de oplossing moeten rechtvaardig zijn. Ik kan cliënten goed bereiken, ze vertrouwen me snel en ze staan open voor wat ik ze aanreik. Ik zie mezelf als hun spreekbuis: ik begrijp wat ze bedoelen en verwoord het zoals zij het zouden willen zeggen.”

Familierecht | Strafrecht | Specialist Jeugdrecht (lid VNJA)

r.engwegen@hilkens.nl

Sharon Leinders

Gaat u in dienst of wordt u juist ontslagen door uw werkgever? Voelt u zich ziek of bent u arbeidsongeschikt? Dan komt er heel wat op u af. Mogelijk heeft dit ook gevolgen voor uw uitkering of (huur-)woning. Sharon Leinders neemt u mee in dit traject en onderzoekt wat de mogelijkheden zijn.

“Mensen voelen zich vaak onbegrepen door instanties, werkgevers of verhuurders. Ik ben er vooral voor de werknemers, uitkeringsgerechtigden, huurders en andere particuliere cliënten. Bij mij kunnen zij terecht met hun verhaal. Vervolgens leg ik op een begrijpelijke wijze uit hoe het juridisch in elkaar zit. Als iets niet kan zoals verwacht of gewenst, ben ik daar ook eerlijk in. Het leukst aan mijn werk is dat het zo divers is; het raakt al snel verschillende rechtsgebieden. Ik vind het interessant om een zaak tot op de bodem uit te zoeken, waarbij het belang en de behoefte van mijn cliënt voorop staat.”

Arbeidsrecht | Sociale zekerheid | Huurrecht | Familierecht

s.leinders@hilkens.nl

Lennard Pelzer

Goede communicatie en deskundigheid zijn volgens Lennard Pelzer onmisbaar bij het behandelen van uw juridische kwestie. Het is de kunst om eerst goed te luisteren naar uw verhaal, zodat een duidelijk plan van aanpak kan worden gemaakt. Op die manier weet u van begin af aan waar u aan toe bent.

“Het geeft mij een goed gevoel als cliënten mij vertrouwen en hun verhaal durven te delen. Ik hou ervan om alle informatie zorgvuldig te analyseren, zodat ik voor mijn cliënten het maximale eindresultaat kan behalen. Uiteindelijk ben ik pas tevreden als mijn inspanning ertoe leidt dat mensen hun leven weer op weten te pakken en vooruit kunnen kijken. Zo vind ik het bijvoorbeeld geweldig als letselschadeslachtoffers datgene krijgen waar zij recht op hebben. Het is mooi als ik na afloop van een zaak cliënten tegen het lijf loop en zij nog altijd hun dankbaarheid uitspreken. Daar doe je het voor.”

Letselschade | Aansprakelijkheidsrecht | Verzekeringsrecht | Verbintenissenrecht

l.pelzer@hilkens.nl

Cheyenne Nussy-Hendriks

Stukken gereed maken voor de advocaten, post verwerken, boekhouding. Office manager Cheyenne Nussy-Hendriks is al ruim tien jaar de steun en toeverlaat van de advocaten en daarmee de spil van ons kantoor.

“Ik ondersteun en organiseer en vind het fijn om in de hectiek te werken. We zijn een jong en hecht team dat goed op elkaar is ingespeeld.
De verschillende rechtsgebieden vind ik interessant. Door mijn jarenlange ervaring weet ik wat cliënten belangrijk vinden, kan ik snel schakelen met de advocaten en zorg ik dat achter de schermen alles goed geregeld is. Het doet mij goed als ik een steentje kan bijdragen aan de succesvolle afloop van een zaak.”

Office manager | Juridisch secretaresse