Dienstverlening

Of bent u op zoek naar:

Voor ondernemers

Wilt u goed voorbereid uw bedrijf starten? Wilt u goed om kunnen gaan met juridische problemen? Heeft u een zakelijk conflict met juridische gevolgen? Dan is het verstandig om een juridisch specialist te raadplegen. Wij denken graag met u mee en geven passend advies voor uw situatie.

Sociaal verzekeringsrecht

Kunt u om welke reden dan ook niet (meer) in uw eigen levensonderhoud voorzien door te werken? Bent u het niet eens met de beslissing van de uitkerende instantie? Neem dan contact op met een van onze deskundige advocaten, voor een gratis eerste gesprek. Bel hiervoor 0475 48 50 80.

Personen en familierecht

Het huwelijksvermogensrecht, onder curatelestelling, adoptie en het gezag over minderjarige kinderen kan leiden tot juridische problemen. Wij bieden u graag de juiste begeleiding in deze kwesties, waarbij ook de emotionele kant van een zaak niet uit het oog wordt verloren.

Incasso

Heeft u onbetaalde rekeningen? Leiden uw betalingsherinneringen niet tot het gewenste resultaat? Geef dan uw incassoactiviteiten uit handen. Wij adviseren u graag over de voor u meest geschikte incasso- oplossingen. Interesse? Maak dan een afspraak.

Heeft u juridisch advies nodig?

Maak dan nu een afspraak. In alle gevallen is een eerste gesprek gratis en vrijblijvend.