Team Hilkens

Lennard Pelzer

Goede communicatie en deskundigheid zijn volgens Lennard Pelzer onmisbaar bij het behandelen van uw juridische kwestie. Het is de kunst om eerst goed te luisteren naar uw verhaal, zodat een duidelijk plan van aanpak kan worden gemaakt. Op die manier weet u van begin af aan waar u aan toe bent.

“Het geeft mij een goed gevoel als cliënten mij vertrouwen en hun verhaal durven te delen. Ik hou ervan om alle informatie zorgvuldig te analyseren, zodat ik voor mijn cliënten het maximale eindresultaat kan behalen. Uiteindelijk ben ik pas tevreden als mijn inspanning ertoe leidt dat mensen hun leven weer op weten te pakken en vooruit kunnen kijken. Zo vind ik het bijvoorbeeld geweldig als letselschadeslachtoffers datgene krijgen waar zij recht op hebben. Het is mooi als ik na afloop van een zaak cliënten tegen het lijf loop en zij nog altijd hun dankbaarheid uitspreken. Daar doe je het voor.”

Letselschade | Aansprakelijkheidsrecht | Verzekeringsrecht | Verbintenissenrecht

Blogs geschreven door Lennard Pelzer

Echte letselschade in de jungle
Letselschade
Lennard Pelzer

Echte letselschade in de jungle

In het populaire TV-programma Echte Meisjes in de Jungle viel onlangs te zien dat deelneemster Esmee Ipema letselschade opliep. Zij werd geduwd door deelneemster Louisa

Lees meer »