Team Hilkens

Harry Hilkens

In één seconde kan uw leven totaal anders worden. Een ongeluk kan heel veel impact hebben, waardoor werk of uitkering verandert, of thuis hulp nodig is. Harry Hilkens is al 35 jaar specialist in letselschade en alles dat hierbij komt kijken.

“Slachtoffers in letselschadezaken hebben vooraf vaak hoge verwachtingen. Maar ís iemand wel echt aansprakelijk voor het ongeval? Zijn het letsel, de beperkingen die u ervaart én de schade specifiek toe te wijzen aan dat ongeval?
En wat levert de toekomst op? Je weegt anders bij een 60-jarige met een goede werkgever dan bij een baby met een schedelbreuk na een ongeluk. In dat laatste geval begeleid je ouders tot het kind uitgegroeid is om een beter beeld van de impact te hebben. Door mijn jarenlange ervaring weet ik dat letselschadekwesties vaak zaken van een lange adem kunnen zijn.
Ik heb inmiddels voor zo’n 8000 zaken veel medische rapportages en adviezen gelezen, daardoor heb ik inmiddels ook veel medische kennis opgedaan. Dat is van groot belang voor de afwikkeling van uw zaak.”

Specialist Letselschade (lid LSA) | Arbeidsrecht | Sociale zekerheid | Verzekeringsrecht

Blogs geschreven door Harry Hilkens